Home page
   Profil Dr.VOICU
   Cabinetul Bendis
   Afla despre piele
   Peeling chimic
   Programeaza-ti o consultatie
   Contact
 
Scurt istoric al peelingului

Informatii utile

Protocol de lucru
Evolutie post peeling
Intrebari frecvente      

           BENDIS
           Frumusetea vine din interior.
           Las-o sa se vada.
           DrVoicu.ro
           "Unde spiritul nu lucreaza cu
           mainile, acolo nu este arta."
Leonardo Da Vinci         
 
Dr. Radu VOICU      

Intrebari frecventeIntrebare: Cit timp dureaza aplicarea substantei exfoliante ?
Raspuns: Durata de timp este variabila in functie de zonele unde se aplica, dar nu depaseste 10 minuteIntrebare: In timpul interventiei voi simti durere la aplicare ?
Raspuns: In timpul interventiei spre final veti avea o senzatie de arsura pe fata care se reduce in cateva minute, senzatie ce va fi diminuata cu ajutorul unui ventilator facial pe care vi-l pun la dispozitieIntrebare: Ce precautie trebuie sa am dupa interventie ?
Raspuns: Principala precautie este sa nu aplicati apa pe fata primele 18 ore dupa peeling. In zilele urmatoare evitati uscarea pielii fetei prin aplicarea cremelor recomandate.Intrebare: Cand se poate repeat tratamentul ?
Raspuns: Dupa primele 3-4 sedinte succesive la interval de 7-10 zile care constituie un tratament peeling acesta este recomandat a se repeat dupa 10-12 luni pentru a mentine tonicitatea pielii fetei.Intrebare: Cand pot reincepe machiajul ?
Raspuns: Machiajul se poate reincepe dupa 4-5 zile si este recomandat un machiaj
cu produse de calitate pentru intretinerea ulterioara a pielii.Intrebare: Cate zile nu voi putea iesi din casa datorita aspectului?
Raspuns: Puteti iesi din casa din prima zi dupa interventie, dar a 3-a si a 4-a zi sant cele in care aspectul este mai putin “sociabil”.Intrebare: Este suficient un singur tratament?
Raspuns: Da, un singur tratament este suficient pentru o perioada de 10-12 luni dar este recomandat a se repeat dupa aceasta perioada pentru mentinerea unui tonus al pielii fetei. Deasemenea este recomandata asocierea cu mezoterapia.Intrebare: Cum pot face o programare?
Raspuns: Programarea pentru consultatie si pentru interventie se poate face prin
E-mail prin intermediul Programeaza o consultatie sau telefonic la numerele 0722.684.735. si 0740.BENDIS la care va raspunde direct domnul Dr. Radu VOICU.


www.cere.ro
Best-top Romania : Lista de top globala Download - Roportal jocuri
Medicina Voteaza / Adauga Site  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web Clink.ro Adauga site in top online