Home page
   Profil Dr.VOICU
   Cabinetul Bendis
   Afla despre piele
   Peeling chimic
   Programeaza-ti o consultatie
   Contact
 
Scurt istoric al peelingului

Informatii utile

Protocol de lucru
Evolutie post peeling
Intrebari frecvente
 

           MALE ESTET
           Primul site de chirurgie
           plastica pentru barbati.
           DrVoicu.ro
           "Unde spiritul nu lucreaza cu
           mainile, acolo nu este arta."
Leonardo Da Vinci         

 
Dr. Radu VOICU      

Indicatii

Keratoza actinica, riduri faciale, discromii pigmentare (pete) la nivelul fetei, gatului sau pe maini , acnee vulgara si rozacee, hiperplazie seboreica in special la nivelul obrajilor, cicatrici superficiale.

Contraindicatii

Cea mai importanta contraindicatie pentru peeling este istoricul de herpes simplex. In aceasta situatie pacientul trebuie sa inceapa un tratament cu aciclovir cu 2 zile inainte de peeling si sa il continue 5 zile dupa tratament .

Alte contrindicatii sunt determinate de gradul Glogau al pielii pe care v-il comunica chirurgul plastician daca este cazul unei contraindicatii.

Agenti chimici exfolianti

  1. TCA (10-35%) este utilizat de multi ani si este sigur pentru pacient la aceasta concentratie.. La concentratii mai mari TCA are tendinta de a produce cicatrici si este greu de controlat profunzimea actiunii.
  2. Jessner peel es o cmbinatie de acid salicylic 14%, acid lactic 14% si resorcinol 14% in alcool. Este usor de aplicat dupa cere se neutralizeaza cu apa.
  3. Alfa hidroxi acizii sunt reprezentati de acid lactic, acid glycolic si acid malic sintetizati chimic pentru acest scop cosmetic.
  4. Fenolul este folosit pentru peeling profud, este usor de administrat necesitand un tratement mai special postinterventional pentru pacient .

Reactii secundare

Reactii seundare care pot apare dupa peeling foate rar intilnite in cazul peelingului mediu si aproape ineistente in cazul peelingului mediu: Modificari de pigmentatie care se rezolva prin aplicarea de crème de protectie solara, linie de demarcatie intre zona lucrata si cele din jur. Aceasta situatie se evita prin prelungirea peelingului pina sub barbie si pe gat in cazul fetei si diferentiat pentru celelalte zone. Stare de prurit care este trecatoare.

 

www.cere.ro
Best-top Romania : Lista de top globala Download - Roportal jocuri
Medicina Voteaza / Adauga Site  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web Clink.ro Adauga site in top online