Home page
   Profil Dr.VOICU
   Cabinetul Bendis
   Afla despre piele
   Peeling chimic
   Programeaza-ti o consultatie
   Contact
 
Scurt istoric al peelingului

Informatii utile

Protocol de lucru
Evolutie post peeling
Intrebari frecvente      

           BENDIS
           Frumusetea vine din interior.
           Las-o sa se vada. 

           MALE ESTET
           Primul site de chirurgie
           plastica pentru barbati.           DrVoicu.ro
           "Unde spiritul nu lucreaza cu
           mainile, acolo nu este arta."
Leonardo Da Vinci         
 
 
Dr. Radu VOICU      

 Evolutie post peeling
¤ Ziua I
-----------------------------------------------------
Imediat dupa aplicarea cremei exfoliante pielea devine roz cu tendinta spre a deveni rosie. Dispare senzatia de arsura, pielea avind aspectul pielii arse de soare dupa o prima expunere exagerata. Pina a 2-a zi este interzisa aplicarea apei pe fata.

¤ Ziua II
--------------------------------------------
Pielea are culorea rosie, fata da senzatia ca are o masca deoarece miscarile fetei evidentiaza un strata superficial uscat. Se recomanda aplicarea cremelor recomandate de 2-3 ori pe zi pentru a mentine pielea acoperita cu substante emoliente care favorizeaza epitelizarea.

¤ Ziua III
----------------------------------------------------Pielea devine bruna la culoare, avind aspectul pielii bronzate care se pregateste de "cojire". La atingere pielea fetei are un aspect uscat si neelastic. In aceasta zi si in urmatoarea aceste aspecte pot pune probleme de integrare sociala, necesitand un efort de vointa mai mare. Se recomanda contiuarea aplicarii cremelor recomandate.

¤ Ziua IV
--------------------------------------------
Pielea este bruna, fata putin umflata, In unele zone, incepe exfolierea stratului care trebuie eliminat , ramanand un epiderm de neoformatie cu un aspect mult mai tineresc. Exista inca zone in care crustele sunt aderente. NU incercati sa le smulgeti. Exista riscul de hiperpigmenatri in zonele respective. Continuati aplicarea cremelor recomandate. Maine va fi mai bine!

¤ Ziua V
--------------------------------------------
Fata s-a dezumflat. Pielea fetei se exfoliaza masiv. Raman mici zone care se vor exfolia in urmatoarea zi. Pielea noua care se vede dupa exfoliere are un aspect optimizant. Ceea ce a fost greu a trecut. Continuati cu cremele.

¤ Ziua VI
--------------------------------------------
Fata este exfoliata pe aproape intreaga suprafata. Pielea nou formata are un aspect roz pal, mai ferma, cu un tonus revigorat si un aspect de invidiat. Continuati cu cremele.


¤ Ziua VII
----------------------------------------------------Fata este ca noua. Zonele de exfolierea nu se mai vad. Aspectul tineresc al fetei si tonusul revigorat va aduc in situatia de a trai cu bucurie rezultatul si a uita cele 2 zile mai dificile care au trecut. Acum puteti continua activiatile sociale cu o mai mare incredere personala.

 


Va astept pentru sedinta urmatoare. Daca aceasta nu a fost a III-a.Nu uitati:

Bendis Medical
"Frumusetea vine din interior. Las-o sa se vada"

Cum va simtiti acum dupa ce a-ti lasat-o sa se vada? Asa e ca BINE? DA!
Va urez toate cele bune!

Dr. Radu VOICU

 

www.cere.ro
Best-top Romania : Lista de top globala Download - Roportal jocuri
Medicina Voteaza / Adauga Site  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web Clink.ro Adauga site in top online