Home page
   Profil Dr.VOICU
   Cabinetul Bendis
   Afla despre piele
   Peeling chimic
   Programeaza-ti o consultatie
   Contact

      

           BENDIS
           Frumusetea vine din interior.
           Las-o sa se vada.


 

           MALE ESTET
           Primul site de chirurgie
           plastica pentru barbati.



           DrVoicu.ro
           "Unde spiritul nu lucreaza cu
           mainile, acolo nu este arta."
Leonardo Da Vinci     
    
 
Dr. Radu VOICU      

Confidentialitate

S.C. Mezoterapie Medical S.R.L. in prezentul document denumita Mezoterapie doreste sa respecte confidentialitatea informatiilor dumneavoastra. Puteti vizita www.Mezoterapie.ro fara sa fie necesara dezvaluirea de informatii legate de identitatea dumneavoastra. Oferim aceasta declaratie privind confidentialitatea pentru a va ajuta sa intelegeti cum se colecteaza, folosesc si protejeaza informatiile dumneavoastra cand vizitati site-ul. Dorim sa va ajutam sa luati decizii in deplina informare, asa ca va rugam sa cititi informatiile de mai jos pentru a intelege cum am putea folosi informatiile cu caracter personal.

Datele personale inregistrate pe site vor fi folosite numai in scopurile declarate ale acestui site si in scopuri statistice.Informatiile personale inregistrate in formularul de Programare on-line sunt folosite pentru validarea si progrmarea consultatiei. In cazul pierderii sau modificarii datelor inregistrate de vizitatorii site-ului cauzate de erori ale softului de indexare a datelor, S.C. Mezoterapie Medical S.R.L.nu-si asuma nici o responsabilitate.

Va atragem atentia in privinta comunicatiilor pe Internet, cum ar fi e-mailul, care nu sunt securizate decat in urma incriptarii. Informatia pe care o puneti la dispozitie ar putea fi rutata printr-un numar de servere inainte de a ajunge la destinatie - aceasta este natura world wide web.

Mezoterapie nu poate accepta responsabilitatea pentru accesul neautorizat sau pierderea informatiilor personale. Mezoterapie isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestei declaratii de confidentialitate in orice moment ca raspuns la schimbarile intervenite in legislatia in vigoare. Va recomandam citirea sectiunii de Termeni si Conditii a prezentului site.








www.cere.ro
Best-top Romania : Lista de top globala Download - Roportal jocuri
Medicina Voteaza / Adauga Site  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web Clink.ro Adauga site in top online