Home page
   Profil Dr.VOICU
   Cabinetul Bendis
   Afla despre piele
   Peeling chimic
   Programeaza-ti o consultatie
   Contact
  Filozofia Cabinetului
Conceptul Femeia Bendis
Locatia Cabinetului      

           BENDIS
           Frumusetea vine din interior.
           Las-o sa se vada. 

           MALE ESTET
           Primul site de chirurgie
           plastica pentru barbati.
 
Dr. Radu VOICU      

Filozofia Cabinetului


Bendis medical
este un cabinet de consiliere in domeniul chirurgiei cosmetice si plastice a carui activitate este coordonata de dr. Radu VOICU - medic primar chirurgie plastica si reconstructiva.

Serviciile oferite de Bendis se adreseaza atit femeilor cit si barbatilor.

La Bendis primiti consiliere asupra interventiilor cosmetice si plastice pe cere le efectuam la nivelul fetei si corpului dumneavoastra.

Punand impreuna dorinta dumneavoastra de a realiza o schimbare si experienta noastra profesionala, vrem sa iesim in intimpinarea asteptarilor dumneavoastra. Credem ca, intelegindu-va mai intai motivatia, va vom oferi serviciile potrivite nevoilor dumneavoastra.

Principiul pe baza caruia echipa Bendis isi defasoara activitatea este ca orice interventie cosmetica sau plastica trebuie sa fie rezultatul direct al comunicarii cu pacientii nostri.

La Bendis ne mandrim cu faptul ca dorim mai intai sa cunoastem si sa intelegem motivele pentru care iti doresti o asemenea schimbare pentru a-ti oferi exact acele servicii care ti se potrivesc.

Realizata in deplina cunostinta de cauza, o astfel de interventie este in masura sa va schimbe in bine atit viata personala cit si pe cea sociala.

Pentru a va facilita perioada de adaptare la schimbarea efectuata, Bendis va ofera si servicii de consiliere postoperatorie.

Pacientii nostri spun ca cel mai mare merit al specialistilor din echipa Bendis este ca vad frumusetea dincolo de aspectul fizic si reusesc sa o aduca la suprafata.

Vrem ca interventia noastra la nivelul aspectului tau fizic sa fie proactiva si nu reactiva: nu sa reparam un defect care ti-a afectat in mod sistematic viata in trecut ci sa ne asiguram ca de la Bendis pleci mai departe privind cu incredere in viitor.
www.cere.ro
Best-top Romania : Lista de top globala Download - Roportal jocuri
Medicina Voteaza / Adauga Site  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Director Web Clink.ro Adauga site in top online